S čím v online reklamě pracujeme?

Textové, display, nativní i video formáty

Pracujeme se všemi formáty reklam, které se dnes používají v reklamních systémech.

Cílení na konkrétní publikum

Reklamy umíme cílit na přesné publikum podle mnoha parametrů a behaviorálního cílení: Věk, pohlaví, zájmy, navštívené stránky, případně na vaši konkrétní klientelu.

Retargeting

Opětovné oslovení návštěvníka webu. Retargetingové kampaně ovládáme ve všech systémech. Pro úspěšný retargeting je nutné provést nastavení na úrovni vašeho webu.

Sběr kontaktů

Pomůžeme s budováním vlastní databáze kontaktů a jejich efektivní sběr z webu i odjinud.

PR články 

Umístíme nejen do vlastní sítě portálů ale kamkoli v rámci internetu.

SEO 

Analýza klíčových slov, automatizované sledování pozic ve vyhledávačích, onpage faktory, offpage faktory. Pomůžeme vašemu webu "nahoru".

Dynamické reklamy

Reklamy do kterých se automaticky doplňuje zboží z eshopu (lze kombinovat s retargetingem).

Chat

Nasadíme na web nové komunikační kanály s návštěvníky webu/eshopu

Inzerce ve srovnávačích

Pokud máte eshop zahrneme do marketingových aktivit také vhodné srovnávače: Heureka.cz, Zbozi.cz, Google nákupy, Facebook katalogy, Glami, Favi. Automatizované sledování spárovanosti zboží a sledování cen konkurence. 

Sociální sítě 

Kromě výše popsaných formátů nabízejí sociální sítě celou řadu dalších možností, jako je placené postování, sběr kontaktů, sběr fanoušků a liků. Všechny tyto formáty také ovládáme.

Direct mailing 

S automatizovaným oslovováním zákazníků. Například poslat automatický mail zákazníkům, kteří po určité době nenakoupili, nebo poslat přání k svátku, atd.

MÁTE ZÁJEM O NAŠE SLUŽBY?

Kontaktujte nás, rádi se s vámi spojíme a probereme podrobnosti. Pokud budete mít zájem, navštívíme vás a za 30 min. odprezentujeme.

Patrik Bukovský
Head of sales